استمرار تعاملات فی ما بین دستگاه قضائی و دانشگاه علوم پزشکی

نشست هم اندیشی نماینده دادستان در پیشگیری از وقوع جرم و حقوق عامه با معاون درمان و مدیر امور حقوقی دانشگاه ، روسای بیمارستانها و مدیر کل پزشکی قانونی در دفتر معاونت درمان دانشگاه برگزار شد

مسائل و مشکلات موجود در حوزه فعالیت دادپزشک ، پیش بینی تمهیدات لازمک در حخصوص چگونگی مطالبات بلاوصول بیمارستانها و چاره اندیشی در خصوص بیماران مجهول الهویه از مواردی بود که در این نشست مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت .

دکتر روشنی معاون درمان دانشگاه :

مسائل حقوقی دانشگاه بسیار گسترده و دارای حوزه وسیع می باشد که جهت رفع این مشکلات باید با دستگاه های مختلفی تعامل داشته باشیم یکی از این دستگاه ها دادسرا است .

دکتر ایمانی مقدم معاون دادستان در پیشگیری از وقوع جرم و مسئول پیگیری حقوق عمومی دادسرای عمومی و انقلاب کرمانشاه :

آمارهائی که از تعداد مراجعات به مراکز درمانی داریم می تواند عنوان فرا شهر را به خود اختصاص دهد.

امروز اینجا جمع شدیم تا در خصوص سه مورد از مشکلات حقوقی که گریبانگیر مردم و بیمارستانها و نیز دادسرا است بحث و تبادل نظر کنیم تا راهکارهای مناسبی جهت تسهیل در خدمت رسانی قانونی به مردم فراهم آوریم و از سوئی حقی از بیمارستانها و مراکز درمانی ضایع نشود.

دکتر سلیم خانی مدیر کل پزشکی قانونی در استان :

همکاران ما در پزشکی قانونی آماده ارائه خدمت رسانی به مردم هستند و جهت تسهیل امورات مراجعین به بیمارستان آیت الله طالقانی ( ره ) برای ائلین بار دادپزشک را در این بیمارستان مستقر کردیم و از تردد مردم به دفاتر ما کاسته شد تا در خود بیمارستان به کار آنها رسیدگی شود.

در آینده نیز به مراکز درمانی و جهت سهولت در انجام امورات مراجعه کنندگان ، لیست و شماره تماس پزشکان آنکال اعلام می گردد.

خلیل عسگری مدیر امور حقوقی دانشگاه :

یکی از مسائل مهم وصول بدهی های بیمارستانهاستکه می بایست وصول شود اما اگر بیماریاز نظر پزشکی ترخیص شود و به خاطر بدهکاری که دارد بیمارستان مجبور به اخذ تضمین باز پرداخت از وی می شود و در صورت عدم پرداخت به موقع از طریق مراجع قضائی پیگیری می شود.

درمان

درماندرمان