تعامل بیشتر متولیان سلامت و امنیت

دیدار و گفتگوی رئیس دانشگاه ، معاونین توسعه و بهداشتی ، رئیس دفتر ریاست دانشگاه و مدیر حقوقی با دکتر کرمی دادستان دادسرای عمومی و انقلاب کرمانشاه

رییس دانشگاه که وی را معاونین توسعه و بهداشتی ، رئیس دفتر ریاست دانشگاه و مدیر حقوقی همراهی می کردند با دکتر کرمی دادستان دادسرای عمومی و انقلاب کرمانشاه دیدار و گفتگو کردند.

دکتر مرادی رییس دانشگاه :

انتصاب جنابعالی را به عنوان دادستان کرمانشاه تبریک می گویم و از خداوند منان برایتان آرزوی توفیق روز افزون دارم .

مجموعه بهداشت و درمان به دلیل اینکه با اقشار مختلف جامعه سر و کار دارد و حوزه کاری گسترده ای دارد ، دارای اهمیت ویژه ای است .

تعامل خوبی بین دانشگاه و دستگاه قضا وجود دارد ، که امیدوارم با حضور شما این همکاری ها بیشتر شود.

دکتر کرمی دادستان کرمانشاه :

دانشگاه علوم پزشکی و پرسنل بهداشتی و درمانی به عنوان خط مقدم سلامت وظیفه خطیری بر عهده دارند که اینجانب به عنوان یک شهروند کرمانشاهی قدردان زحمات شما هستم.

در این شرایط بوجود آمده کنونی نقش ایثارگرانه و فداکارانه پزشکان و پرستاران ، بیش از هر زمان دیگری برای مردم مشخص شد .

مجموعه قضائی استان با تمام توان حامی و پشتیبان دانشگاه علوم پزشکی و کادر درمان می باشد و در این راه از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد.

18 فروردین 1399

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۱۳:۰۴