هم افزایی دانشگاه و سازمان ثبت اسناد در مستند سازی املاک دانشگاه

دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی با مدیر کل اداره ثبت اسناد و املاک استان کرمانشاه

رییس دانشگاه که وی را معاون توسعه و مدیران حقوقی و مالی همراهی می کردند، با مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان دیدار و گفتگو کرد.

دکتر مرادی رییس دانشگاه:

حوزه فعالیت دانشگاه علوم پزشکی گسترده و متعدد است و به تبع آن دارای املاک زیادی در سطح استان است.

املاک دانشگاه دارای دو وجه آموزشی و آکادمیک در بخشهای دانشجویی و تحقیقاتی و همچنین وجه خدماتی در بخشهای بهداشتی، درمانی و دارویی است، به شکلی که در اقصی نقاط استان و حتی مرزی ترین قسمت این خطه خدمات ارائه می دهد.

در مجموع دانشگاه دارای حدود ۱۰۰۰ ملک می باشد که حدود ۳۵۰ ملک آن دارای سند می باشند که می بایست جهت مابقی املاک نیز مستند سازی انجام شود.

مستند سازی املاک موجب حفظ بیت المال و همچنین جلوگیری از بروز اختلافات، شکایات و تعرضات می گردد، که این امر مستلزم همکاری و تعامل خوب سازمان ثبت اسناد با مجموعه دانشگاه است.

دکتر بشیری مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان:

از تلاشها و کوشش های شبانه روزی مدافعان سلامت و شما به عنوان رییس دانشگاه که در این برهه زمانی خاص و حساس سکان رهبری این مجموعه را بر عهده دارید، صمیمانه تقدیر و تشکر می کنم.

نهایت همکاری و تعامل با دانشگاه را که یک مجموعه خدمات رسان است، در خصوص مستند سازی املاک فاقد سند مالکیت خواهیم داشت.

به دلیل کثرت تعداد املاک دانشگاه، تشکیل یک کارگروه متشکل از کارشناسان هر دو سازمان در جهت بررسی و رفع چالش ها و موانع در تثیبت  حدود اراضی و صدور اسناد مالکیت ضروری است.

✔️۲۸ مرداد ۹۹

تعداد بازدید : ۷۰۰