بازدید دبیر قطب 3 از مدیریت امور حقوقی ایلام

بازدید دبیر قطب 3 کشوری و کارشناسان همراه از مدیریت امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی  ایلام:

با هدف بررسی عملکرد مدیریت امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی ایلام ، خانم یزدانی و آقایان شریفی و سپندجی ، کارشناسان حوزه های املاک و پایش عملکرد با حضور در ستاد مرکزی دانشگاه ایلام از بخش های فعال حوزه حقوقی آن دانشگاه بازدید بعمل آوردند.
این نشست در فضایی صمیمی و با حضور آقای زیدی مدیر محترم امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی ایلام برگزار گردید.

در ابتدا آقای زیدی آماری از تعدادپرونده های موجود حقوقی ، کیفری ، دیوان عدالت اداری و اداره کار را ارئه نمودند.
در ادامه شکایات پرتکرار بخصوص دیوان عدالت اداری و نیز موانع موجود در حوزه مستندسازی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت . که در جمع بندی نهایی ، نیاز به مساعدت مدیر کل محترم وزارت جناب آقای دکتر خانی و همکاران محترم ایشان احساس گردید .
در پایان خانم یزدانی دبیر قطب 3 ضمن تقدیر و تشکر از مدیریت محترم حقوقی دانشگاه علوم پزشکی ایلام و همکاران محترمشان و آرزوی توفیق بیشتر در خدمت به مردم و دانشگاه ، آمادگی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه را برای ارائه هرگونه همکاری در حوزه های مختلف اعلام نمودند.

تعداد بازدید : ۲۱۱