بازدید دبیر کارگروه قطب 3

بازدید از مدیریت امور حقوقی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد

دبیر کارگروه علمی و ارزیابی مدیریت های حقوقی قطب 3 از دانشکده اسدآباد بازدید نمودند.

در ادامه بازدید های دبیر قطب 3 از مدیریت های زیرمجموعه ، خانم یزدانی بهمراه همکاران ایشان از دانشکده اسدآباد بازدید نمودند.

در این بازدید ضمن ارائه گزارش مبسوطی از پرونده ها و مشکلات موجود توسط آقای فیروز بخت و برگزاری جلسات متعدد با ریاست محترم دانشکده ، معاونت محترم توسعه مدیریت و منابع و همکاران حقوقی اسدآباد ، خانم یزدانی و کارشناسان همراه در جلسه پرسش و پاسخ و همفکری که با حضور نمایندگان معاونت امور بهداشتی ، معاونت امور درمان و معاونت غذا و دارو تشکیل شده بود شرکت نموده و به سؤالات ایشان پاسخ دادند.

در پایان خانم یزدانی ضمن تقدیر و تشکر از همکاران اسدآباد بویژه ریاست محترم ، معاونت محترم توسعه و مدیریت امور حقوقی ؛ با توجه به اینکه دانشکده مذکور چند سالی است مستقل گردیده قول دادند در جهت رفع چالش های موجود نهایت همکاری را داشته باشند.

۱۹ دی ۱۴۰۱ ۱۵:۲۶
تعداد بازدید : ۲۰۷